• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

4. SINIF DERS NOTLARI

ÇALIŞMA SAYFASINA HOŞ GELDİNİZ

Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim
ÖĞRETMENİMİZ
Ev etkinliğimiz...
Çünkü asıl çalışılmasını istediğim kosom, çarpım tablosudur. Zira bugün de istediğim sonuçlara erişemedim.

Ben bunu yazdıktan sonra içinizden geçen söylemi duyar gibiyim : " Allah , Allah niye böyle oldu ki; Evde gayet iyi  cevap veriyordu benim çocuğum . "

Okulda bir Frankenstein olduğunu unutmayın !!!

Sözün özü :

Onlara iki gün süre verdim. Çarşamba günü her birne tek tek beş adet çarpım soracağım. Beşte bir yanlışa ya da daha doğrusu zamanı uzun kullanarak yanıt vermeye misade edeceğim ve görmezden geleceğim.

Ancak; iki tane bu şekilde yanıt verilirse ilk dönem matematik karne notu düşük vereceğim.

Sanırım bu kez gerek siz gerekse çocuklarım beni dikkate alır. Biliyorum çok hoş bir şey değil yaptığım hatta hiç hoş değil ancak bu kadar zaman tanımama rağmen b denli rahatlığın elbette bir karşılığı olacak.

Çarpım tablosu ezberlenmeden ilerleme yapılması mümkün değil ne yazık ki. Karne almadan hemen önce bölme işlemini vereceğim. Bu nedenle çarpım tablosunun ezberlenmesi olmazsa olmaz. 

Yardımlarınızı bekliyorum. 

Yine de yapabilecekler için verdiğim çalışmayı buradan paylaşacağım.




  
702 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam203
Toplam Ziyaret487922
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar46.053546.2380
Euro53.304653.5182
Hava Durumu
Saat