• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

4. SINIF DERS NOTLARI

ÇALIŞMA SAYFASINA HOŞ GELDİNİZ

Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim
ÖĞRETMENİMİZ
ÖĞRETTİKLERİMİN KARŞILIĞINI ALMAYA BAŞLADIM.
Bir öğretmenin en çok gurulandığı anlardan biridir; öğrettiklerinin karşılığını görmek. Hele de birinci sınıf öğretmeni iseniz her aşamada fazlasıyla yaşıyorsunuz bu duyguyu. 

İşte bunlardan bir tanesini daha yaşadım bugün. Çok büyük keyif aldığımı ve gurulandığımı bir kez daha paylaşayım sizinle.

Yazı tahtasına bilgi notlarını, açıklamaları yazarken iki ayrı noktada noktalı virgül kullandıktan sonra küçük harfile devam etmişim. 

İki farklı yerdeki bu hatamı iki farklı öğrencim hemen düzeltti. Tahtaya ait fotolara baktığınızda sözünü ettiğim yanlışı görebilirsiniz zira düzeltmeye gitmeden çektiğim fotolardır. 

Birinci sınıf öğrencisi noktalı virgül kullanımını ve kullandıktan sonra büyük harf ile başlanması gerektiğini kavramış ise inanın bana çok fazla yol almışızdır. İstediğim noktalara hızlı adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz.

BU GELİŞİME VERDİĞİNİZ DESTEK İÇİN BU VESİLE İLE SİZ EBEVEYNLERE DE AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUM.
  
816 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam200
Toplam Ziyaret487919
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar46.053546.2380
Euro53.304653.5182
Hava Durumu
Saat